Tillbaka till Eget apotek

Köpa apotek

Ett sätt att förverkliga drömmen om ett eget apotek är att köpa ett befintligt apotek inom Kronans Apotek, vanligtvis av en medlem som beslutat sig för att sälja. För att påbörja en sådan process tar du kontakt med medlemmen direkt. Om ett apotek är till salu finns information under rubriken "Apotek till försäljning" här nedan.

Viktigt att tänka på

Det är viktigt att du gör en noggrann analys och använder dig av experthjälp vid behov. Kronans Apotek tillhandahåller verktyg för de ägarförändringar som en överlåtelse av apoteksverksamhet innebär, men tar i övrigt inte ansvar för processen som leds av apotekets nuvarande ägare.

Apotek till försäljning

Kronans Apotek har en gemensam serviceorganisation. Driver du apotek genom oss, får du samma fördelar som i en integrerad kedja utan att förlora de möjligheter som egenföretagandet ger. Du får del av en serviceorganisation som bland annat hjälper dig att förhandla fram avtal och kampanjerbjudanden med leverantörer och distributörer, ta fram säljdrivande och varumärkesbyggande marknadsföring, ordna IT-system och support i tekniska frågor, stötta dig i ekonomiska frågor, kvalitetssäkra processer i drift samt att erbjuda kompetensutveckling för ägare och medarbetare. Just nu har vi två apotek till salu. Här kan du beställa ett registerutdrag.

Apoteket i Gällivare Centrums galleria Gällivare är under en samhällsomvandling med bland annat bygge av ny skola som nu står klar och lägenheter som ska byggas runt centrum.

Apoteket har även ett rum med LPB behandlingar (bindvävsmassage) som är under uppbyggnad av kundkrets.

Intresserad? Kontakta Cathrine Granath om du vill veta mer. Telefon: 0738-255705

Apoteket Kvarnholmen Centrum På Kvarnholmen utvecklas en levande stadsdel, med bostäder, arbetsplatser, närservice, restauranger, skola, kultur och rekreation.

Apoteket är beläget i en trevlig lokal mitt i centrumet med en full listad vårdcentral, tandläkare, gynmottagning, bageri, gym, restauranger, pizzeria, skrädderi, Coop och frisörsalong.

Kvarnholmen har en mycket god prognos för framtiden. Halvön växer väldigt snabbt och fler och fler verksamheter etableras här. Apoteket har etablerat mycket bra kundrelation där invånarna uppskattar och stödjer sitt lokala apotek.

Intresserad? Kontakta Blend Saleh om du vill veta mer. Telefon: 0735-620517

Senast uppdaterad 2023-11-15