Tillbaka till Eget apotek

Köpa apotek

Ett sätt att förverkliga drömmen om ett eget apotek är att köpa ett befintligt apotek inom Apoteksgruppen, vanligtvis av en medlem som beslutat sig för att sälja. För att påbörja en sådan process tar du kontakt med medlemmen direkt. Om ett apotek är till salu finns information under rubriken "Apotek till försäljning" här nedan.

Viktigt att tänka på

Det är viktigt att du gör en noggrann analys och använder dig av experthjälp vid behov. Apoteksgruppen tillhandahåller verktyg för de ägarförändringar som en överlåtelse av apoteksverksamhet innebär, men tar i övrigt inte ansvar för processen som leds av apotekets nuvarande ägare.

Apotek till försäljning

Apoteksgruppen har en gemensam serviceorganisation. Driver du apotek genom oss, får du samma fördelar som i en integrerad kedja utan att förlora de möjligheter som egenföretagandet ger. Du får del av en serviceorganisation som bland annat hjälper dig att förhandla fram avtal och kampanjerbjudanden med leverantörer och distributörer, ta fram säljdrivande och varumärkesbyggande marknadsföring, ordna IT-system och support i tekniska frågor, stötta dig i ekonomiska frågor, kvalitetssäkra processer i drift samt att erbjuda kompetensutveckling för ägare och medarbetare. Just nu har vi två apotek till salu. Här kan du beställa ett registerutdrag från Apoteksgruppen.

Apoteket Älgen i Hammarby Sjöstad, Stockholm Apoteket ligger på adressen Hammarby allé 93. Det är ett bra läge i en välbärgad kommun med närheten till vårdcentral. I Hammarby Sjöstad bor man nära arbete, service, skolor med bra förbindelser in till centrala Stockholm.

Apoteket är beläget i en trevlig lokal och har en omsättning på 10 Mkr. Det har en god prognos för framtiden och en bra utvecklingspotential. På apotekets övervåning finns bra möjligheten att utföra externa tjänster.

Intresserad? Kontakta Cathrine Frost om du vill veta mer. Telefon: 0705-668 048 E-post: cathrine.frost@apoteksgruppen.se

Apoteket i Gällivare Centrums galleria Gällivare är under en samhällsomvandling med bland annat bygge av ny skola som nu står klar och lägenheter som ska byggas runt centrum.

Apoteket har även ett rum med LPB behandlingar (bindvävsmassage) som är under uppbyggnad av kundkrets.

Här kan du läsa mer.

För mer information/intresse ta kontakt med Cathrine Granath Telefon: 0738 255 705

Senast uppdaterad 2023-11-15