Nyttoteket Rocket Whey Rich Chocolate

Proteinpulver, 900 g

299:-

Tillfälligt slut. Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta en liknande vara.
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från NyttoteketAktuella erbjudanden

Proteinpulver av absolut högsta klass!  -Hög proteinhalt (70 %) -15 % BCAA  -Vassle från gräsbetande kor -Vassle från ekologiska gårdar -Smaksatt med ekologisk kakao -Sötad med ekologiskt steviaextrakt -Fri från artificiella sötningsmedel & tillsatt socker -Fri från aromer, sojalecitin & färgämnen. 

Vi använder vassle från gräsbetande kor på ekologiska gårdar. Rich Chocolate är smaksatt med ekologiskt kakaopulver. Produkten är sötad med ekologiskt steviaextrakt (steviolglykosider) från växten stevia. En genomtänkt produkt med ingredienser för att ge din kropp en chans att återhämta sig på ett optimalt sätt.Korna som producerar vår vassle blir aldrig utsatta för hormonbehandlingar. Vidare är produkten fri från tillsatt socker, sojalecitin, artificiella sötningsmedel, färgämnen och aromer. Rocket Whey är framställd på ett skonsamt och varsamt sätt genom att undvika många av de onödiga processer som vassleprotein ofta utsätts för (tvärflödesfiltrering, hydrolysering, syrabehandling och strålning) och har därmed bibehållit sin naturliga struktur.För oss är det viktigt att korna som producerar råvaran mår bra och får leva ett "äkta" liv med gott om utomhusvistelse, umgänge och naturlig och ren utfordring.

Jämförpris 0:33/G

EAN: 07350000520248

vassleproteinkoncentrat, kakaopulver, steviaextrakt (sötningsmedel steviolgykosider)

Blanda cirka 30 g med 2-3 dl vatten eller annan önskad vätska. För bästa resultat blandas pulvret i en shaker eller mixer. Använd Rocket Whey efter träning och i andra sammanhang när du vill berika din kost med protein av allra högsta kvalitet. Rich Chocolate har en rik, fyllig chokladsmak vilket gör den lämplig att blanda ner i produkter som du önskar ge chokladtoner till.