Nyttoteket MCT Oil

Olja, 500 ml

168:-

Ord. butikspris 169:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från NyttoteketAktuella erbjudanden

Fokus och energi!  -100% kokosbaserad -Fri från palmolja -Snabb källa till ren energi  -Neutral smak och doft -65% kaprylsyra -35% kaprinsyra.

MCT-olja är en av de absolut snabbaste källorna till ren energi för din kropp och hjärna. Ett utmärkt element för att boosta din aktiva livsstil. MCT står för medium chained triglycerides vilket på svenska blir medellånga fettsyror. Dessa är erkända för att ge snabb energi genom att de inte bryts ner på samma sätt som fettsyror traditionellt gör.  Dessa medellånga fettsyror diffunderar från tunntarmen ut till portådern och når slutligen levern där dem omvandlas till direkt energi för kroppen i form av ketoner. Ketoner är en av de två energiformerna som hjärnan använder sig av.Nyttotekets MCT-olja är baserad uteslutande på kokosolja. Vi paketerar vår MCT-olja i mörk glasflaska för att undvika att plast läcker in i oljan och även skydda oljan från ljus. Vi har aktivt valt bort palmoljebaserad MCT-olja då detta bidrar till skövling av bland annat orangutangens habitat vilket inte är något vi vill stödja. Oljan innehåller 65% kaprylsyra (C8) och 35% kaprinsyra (C10). Dessa två typer av fettsyror är särskilt värdefulla just för deras korta väg till direkt energi i kroppen i jämförelse med andra traditionella fettsyror.

Jämförpris 0:56/G

EAN: 07350000520019

MCT-olja från 100% kokosolja

Nyttotekets MCT-olja är en perfekt energigivare i kaffe, te, smoothies, soppor och bakning. Tack vare neutral smak och doft så lämpar den sig i många olika typer av sammanhang där du vill boosta med energi.  Om du upplever magbesvär av MCT-olja så rekommenderar vi att du sänker intaget och därefter trappar upp tills du kan hantera den rekommenderade dosen.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar