20%
Nyhet

Holistic Resveratrol

Kosttillskott 30 st

Kampanjpris

Online:215,20 krGäller t.o.m. 28 maj
Ord. pris online: 269 kr
Pris i apotek: 299 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Naturlig antioxidant  
250 mg Trans-resveratrol, den mest biologiskt aktiva formen
Från japansk parkslide, en högkvalitativ källa med naturligt resveratrol
Utan onödiga tillsatser

Resveratrol är en kraftfull polyfenol som växter producerar som ett försvar mot bakterier och svampar. Holistic Resveratrol utnyttjar denna naturliga kraft för att stödja kroppens egna försvarssystem. Resveratrol finns i två former, trans- och cis-form, där trans-formen är mest biologiskt aktiv. Holistic Resveratrol erbjuder en hög koncentration av 250 mg trans-resveratrol per kapsel.
Innehållet extraheras från roten av japansk parkslide, även känd som knotweed (Polygonum cuspidatum), känd för sina antioxidantegenskaper. Likt vitamin C och E, så hjälper resveratrol till att neutralisera fria radikaler. Fria radikaler är skadliga molekyler som bildas naturligt i kroppen och kan orsaka oxidativ stress, vilket i sin tur kan bidra till åldrande och olika hälsoproblem. Jämfört med antioxidanter som vitaminerna C och E har resveratrol visat sig ha en längre verkningsperiod i kroppen.  
Produkten är 100% veganvänlig. Holistics burkar är gjorda av 96 procent biobaserad plast

Jämförpris 9,97 kr/ST

EAN: 07350012337995

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar