20%
Nyhet

Holistic PWO jordgubb och vattenmelon

Kosttillskott 345 g

Kampanjpris

Online:223,20 krGäller t.o.m. 28 maj
Ord. pris online: 279 kr
Pris i apotek: 299 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Ökad energi och koncentration
Bidrar till förbättrad koncentration och fokus
150 mg koffein per dagsdos
Holistic PWO är ett kosttillskott i pulverform vars syfte är att bidra till ökad energi och uthållighet, samt förbättrad koncentration och fokus. Använd innan träningspasset eller i vardagssituationer när du behöver prestera på topp, oavsett om det är mentalt eller fysiskt. 
Holistic PWO är laddad med aminosyror och viktiga näringsämnen och adaptogener. Adaptogener är naturliga ämnen som hjälper kroppen att anpassa sig och hantera stress på ett balanserat sätt. Kombinationen av ingredienserna ger dig energi både innan, under och efter aktivitet. 
Produkten innehåller 150 mg naturligt koffein från kaffebönan Coffea robusta. Koffein bidrar till ökad vakenhet och förbättrad koncentrationen, vilket kan vara särskilt fördelaktigt inför fysisk aktivitet. 

Ingredienser som kreatin, L-citrullin, beta-alanin, L-arginin, L-tyrosin och betain (trimetylglycin/TMG) är inkluderade för att stödja olika aspekter av fysisk prestation. 
Adaptogenerna ginseng och bacopa har inkluderats för att främja mentalt välbefinnande då båda bidrar till normal kognitiv funktion. Elektrolyter i form av kokosvattenpulver och magnesium har också lagts till för att stödja vätskebalansen och underlätta återhämtning. Dessutom innehåller produkten noga utvalda vitaminer, antioxidanter och mineraler för att optimera kroppens återhämtning och hantera oxidativ stress. Specifikt bidrar vitamin C till att skydda cellerna mot oxidativ stress, medan magnesium bidrar till normal muskelfunktion och proteinsyntes. Vitamin C, B6, B12, folsyra och magnesium bidrar dessutom alla till normal psykologisk funktion samt till att minska trötthet och utmattning.
Holistic PWO ger en snabb effekt. För bästa resultat bör den intas ungefär 30 minuter innan träning eller liknande. För att förhindra att kroppen vänjer sig vid dess effekter rekommenderas att undvika intag under vilodagar. Nya användare rekommenderas att gradvis öka dosen för att vänja kroppen vid tillskottet.
Holistic PWO är vegansk och baserad på ingredienser med högsta kvalitet som sammanställts i Sverige. Produkten har en god och uppfriskande smak av jordgubb och vattenmelon - sötad med steviolglykosider från stevia.
Holistics burkar är gjorda av 96 procent biobaserad plast.

Jämförpris 866,67 kr/KG

EAN: 07350012337360

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Nyhet

Decubal Hydrating Body Spray 200 ml

200 ml

Pris online149 kr

Våra egna vardagshjältar