Nyhet

Holistic Femme Flora

Kosttillskott 30 st

Pris online399 krI apotek: 399 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Stödjer kvinnors intima mikroflora
För balansen i mikrofloran i både underliv och tarm
Innehåller de välgörande jästorganismerna Saccharomyces cerevisiae och boulardii
Med C-vitamin för immunsystemets normala funktion

Skapad med omsorg för att främja en balanserad tarmflora och stödja kvinnors intima mikroflora, är Holistic Femme Flora en formulering som tar hänsyn till underlivets välmående.
Femme Flora är speciellt utformad för en hälsosam balans i den vaginala mikrofloran och stödjer samtidigt tarmens mikroflora. Produkten inkluderar två välgörande jästorganismer, Saccharomyces cerevisiae och boulardii. Dessa jästorganismer betraktas som gynnsamma, liknande det sätt vi ser på ""goda"" och ""mindre gynnsamma"" tarmbakterier. 

Det finns en nära koppling mellan tarmfloran och mikrofloran i underlivet. En balanserad tarmflora spelar en central roll för hälsan i underlivet. Eventuella obalanser i tarmen kan påverka den vaginala mikrofloran och leda till negativa konsekvenser för underlivets hälsa. Att stödja balansen i tarmfloran kan vara fördelaktigt för att främja en sund mikroflora i underlivet.
Holistic Femme Flora innehåller minst 9 miljarder jästorganismer per daglig dos från stammarna S. cerevisiae (ibSium®) och S. cerevisiae boulardii (Lynside® Pro SCB PW). Dessa stammar överlever resan genom mag-tarmkanalen och når slemhinnorna i underlivet utan att negativt påverka den naturliga mikrofloran.
Femme Flora är även berikad med vitamin C. Denna vitamin spelar en central roll i immunsystemets normala funktion, vilket gör Femme Flora till ett omfattande tillskott för kvinnors välmående.
Produkten är 100% veganvänlig. Holistics burkar är gjorda av 96 procent biobaserad plast

Jämförpris 13,30 kr/ST

EAN: 07350012337988

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar