20%
Nyhet

Holistic EAA äpple och päron

Kosttillskott 330 g

Kampanjpris

Online:199,20 krGäller t.o.m. 28 maj
Ord. pris online: 249 kr
Pris i apotek: 269 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Essentiella aminosyror i fri form för snabbt upptag 
Blandas enkelt ut med vatten eller i favoritshaken 
Innehåller BCAA i ett förhållande av 4:1:1
10,7g aminosyror per servering 

Holistic EAA intas i samband med träning och/eller som ett näringskomplement för att tillföra essentiella aminosyror, vilka utgör grundstenarna i bildandet av proteiner. Proteiner består av totalt 20 aminosyror, där de nio essentiella aminosyrorna är de som kroppen inte själv kan bilda och därför måste tillföras genom kosten. Holistic EAA erbjuder en välbalanserad blandning av de nio essentiella aminosyrorna, inklusive glycin och L-alanin, som alla är avgörande för uppbyggnad och bevarande av muskelproteiner, vävnadsreparation och hormonproduktion. 
Aminosyrorna i Holistic EAA är i fri form, vilket innebär att de absorberas av kroppen utan att behöva brytas ner, i motsats till proteiner. Det resulterar i snabbt upptag, vilket gör produkten idealisk att konsumera i samband med träning för att snabbt få i gång återhämtnings- och uppbyggnadsprocesserna.
Holistic EAA innehåller också de grenade aminosyrorna (BCAA) L-leucin, L-isoleucin och L-valin i ett förhållande av 4:1:1, med en hög koncentration av L-leucin. Denna proportion är noggrant avvägd för att stödja muskeluppbyggnad och minimera muskelnedbrytning.

Pulvret löser sig lätt i vatten och har en frisk smak av äpple och päron. 
Produkten är 100% veganvänlig. Holistics burkar är gjorda av 96 procent biobaserad plast.

Jämförpris 815,15 kr/KG

EAN: 07350012337353

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Nyhet

Decubal Hydrating Body Spray 200 ml

200 ml

Pris online149 kr

Våra egna vardagshjältar