Geek & Gorgeous Stress Less

Ansiktsserum, 30 ml

Pris online180 krI apotek: 199 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Detta ljusa och silkeslena serum innehåller stora mängder Beta-Glucan från havre och Madecassoside från Centella Asiatica som lugnar och reparerar huden. 

Stress Less är skapat för att förbättra känslig, skadad, irriterad och torra hudtyper med blandningen av Beta -Glucan & Madecassoside - dessa två molekyler har fantastiska lindrande, reparerande och återfuktande ekenskaper.Lämplig för alla hudtyper - Stress Less är fantastiskt om din hud är utsatt för uttorkning, känslighet, rodnad och irritation, eller om du använder starka aktiva ämnen (t.ex. anti-akne som bensoylperoxid eller anti-aging som tretinoin) som kan ha en uttorkande effekt på hudbarriären.

Geek & Gorgeous Stress Less innehåller 0,2% Beta-Glucan och 0,3% Madecassoside. Dessa procentsatser kanske inte låter höga, men när det gäller dessa två aktiva ämnen så är de det. Studier har visat att Madecassoside från så lågt som 0,05% (visat sig hämma UV-inducerad melaninproduktion) eller 0,1% kombinerat med 5% C-vitamin förstärker huden.0,2% av Madecassoside förstärker hudbarriären, ger huden fukt samt har den egenskaper som reducerar rodnad och klåda i atopisk eller psoriasis-benägen hud. 


Jämförpris 6,63 kr/ML

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 180 kr

EAN: 05999566330384

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar