Geek & Gorgeous B-Bomb

Ansiktsserum 30 ml

Nyhet

115:-

Kampanj

Gäller t.o.m. 23 november

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från Geek & GorgeousFler produkter inom kampanjen

En lätt och återfuktande 10% Niacinamid (aka vitamin B3), zink PCA och Sarcosine produkt som hjälper att minska en blandning av hudproblem tex. förstorade porer, oljighet och pigment-fläckar. Niacinamid är en multifunktionell ingrediens som kan normalisera porernas utseende, lugna akne-benägen hud, förbättra hudbarriären och minska hyperpigmentering.Denna produkt innehåller 10% niacinamid, perfekt för att minska akne och fläckig hud. För att ytterligare förbättra Niacinamids redan fantastiska egenskaper har Geek & Gorgeous tillsatt Zink PCA och Sarcosine, båda kända för att hjälpa förstorade porer, oljighet och fläckar. B-Bomb torkar inte ut huden och har en lätt, återfuktande konsistens. Produktens konsistens kan användas i rutiner med flera lager. Den har en tunn gelkonsistens som inte bollar sig och funkar bra med de andra produkterna i en hudvårdsrutin.

Jämförpris 3:83/ML

EAN: 05999566330162

Aqua (water), Niacinamide, Butylene Glycol, Glycereth-26, Zinc PCA, Sarcosine, Propanediol, Pentylene Glycol, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Applicera några droppar i ansiktet efter rengöring (och toning och exfoliering), men innan du använder kräm. Kan användas antingen på morgonen och / eller kvällen. Den kan användas ensam eller så kan du lägga till den i en annan produkt som en Niacinamide Booster. Använd inte syror, såsom exfolierande syror eller rent vitamin C. Produkten blandas bra med hyaluronsyra.