Nyhet

FOREO BEAR™ 2 eyes & lips Lavender

ögonbryn och läppar 1 st

Pris online2595 krI apotek: 2595 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

BEAR™ 2 eyes & lips – Tonande och lyftande mikroström för ögonområdet och läpparna!


BEAR™ 2 eyes & lips är en avancerad mikroströmsenhet som föryngrar huden runt ögonen och ger fylligare läppar. Med 10 intensiteter och 2 typer av mikroström ger den synliga resultat genom att minska ålderstecken, öka läppvolymen och lyfta ögonbrynen. Den upp till 270 uA starka mikroströmmen minskar ålderstecken runt ögon och mun samtidigt som den ger fylligare läppar och volym till huden. Med T-Sonic™-massage minskar den påsar och fördjupningar under ögonen och förstärker läpparna. 


Lifting Microcurrent™ tonifierar huden och stramar upp fina linjer och muskler medan den ökar kollagenproduktionen och elasticiteten runt ögon och mun. Tapping Microcurrent™ ger en ljusare och fylligare effekt. Dess Anti-Shock System™ garanterar en behaglig behandling utan stötar. 


För bästa resultat bör BEAR™ 2 eyes & lips användas med ett vattenbaserat serum eller FOREO SUPERCHARGED™ SERUM SERUM SERUM 2.0, en ledande serum som ökar kollagenproduktionen och är speciellt utformad för FOREO:s mikroströmsteknologi.

Jämförpris 2595 kr/ST

EAN: 07350120791733

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar