ellaOne Filmdragerad tablett Orifarm AB

Filmdragerad tablett Orifarm AB 30 mg Ulipristal 1 tablett(er)

Pris online299 krI apotek: 299 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Receptfritt läkemedel. Läs alltid bipacksedeln innan användning.

ellaOne® filmdragerad tablett innehåller 30 mg ulipristalacetat och är ett receptfritt läkemedel avsett att användas som akutpreventivmedel.

ellaOne är ett akut-p-piller avsett att förhindra graviditet efter oskyddat samlag eller om du har misslyckats med din preventivmetod. Om du till exempel har haft oskyddat sex, kondomen gick sönder eller om du glömt ta ditt vanliga p-piller, kan du minska risken för en oönskad graviditet genom att ta ellaOne.

Akut-p-pillret är mest effektivt om det tas så snabbt som möjligt efter oskyddat sex/samlag och senast inom 5 dygn (120-timmar). Spermierna kan nämligen överleva upp till 5 dygn i din kropp. Hinner det gå för lång tid innan du tar tabletten ökar alltså chanserna för att bli gravid.

ellaOne kan användas av alla kvinnor i fertil ålder, även ungdomar och när som helst under menstruationscykeln.

Akut-p-pillret innehåller en aktiv substans som verkar genom att senarelägga ägglossningen och kan därför bara förhindra att en graviditet påbörjas. Om du redan hunnit bli gravid kommer ellaOne inte att avbryta graviditeten. Akut-p-piller fungerar inte heller i förebyggande syfte, det vill säga om du tar det innan samlag. Då finns andra preventivmedel.

EAN: 07046261352833

Kategorier:

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar

Kronans Apotek Paddelborste

Hårborste 1 st

Pris online45 kr