15%

Breathe Right Näsplåster Small/Medium

Plåster för ökat luftflöde i näsan 30 st

Kampanjpris

Online:109,65 krGäller t.o.m. 7 maj
Ord. pris online: 129 kr
Pris i apotek: 137 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Vad är Breathe Right Näsplåster och vad används det till? Breathe Right Näsplåster är helt fria från läkemedel. Det är kliniskt bevisat att plåstret öppnar upp näsan så att du kan andas lättare. Breathe Right Näsplåster har fjädrande remsor som försiktigt lyfter och öppnar upp näsan så att luften kan passera. Breathe Right Näsplåster kan användas både dag och natt för att motverka täppt näsa orsakad av allergier eller förkylning.

Används för behandling av:

• Nästäppa: Breathe Right Näsplåster öppnar upp näsan och underlättar andningen genom att tillfälligt lindra nästäppa orsakad av förkylning eller allergi. Breathe Right Näplåster kan ge tillfällig lindring av symtom på täppt näsa eller andningssvårigheter på grund av skev näsvägg. De ska inte ses som ett alternativ till kirurgiskt ingrepp.

• Snarkning: Genom att underlätta andningen genom näsan i stället för munnen, kan Breathe Right Näsplåster hjälpa till att minska eller till och med förhindra snarkning. För bästa resultat för att förhindra snarkning rekommenderas användning under natten. Breathe Right Näsplåster kan användas med alla läkemedel.

Jämförpris 4,30 kr/ST

EAN: 00810071800283

Kategorier:

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar