Better You Vitamin D3+K2

Kapslar, 60 st

Pris online249 krI apotek: 259 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Denna produkt innehåller en dos D-vitamin som är högre än rekommenderat dagligt intag (RDI). RDI för D-vitamin är i normalfallet 10 mikrogram. Vissa riskgrupper kan behöva 20 mikrogram. För mer information se www.livsmedelsverket.se

Vitamin D3+K2 innehåller 2800 IE (70 µg) vitamin D3 och 90 µg vitamin K2 samt MCT-fett och blåbärspulver per kapsel.Vitamin D3 bildas kroppen med hjälp av solen, som tyvärr under stora delar av året lyser med sin frånvaro. Enligt Livsmedelsverket är genomsnittsbehovet för D-vitamin beräknat till 7,5 mikrogram per dag. För att behovet ska täckas för så gott som alla trots variation i ålder och hur mycket vi exponerar huden för sol, rekommenderas 10 mikrogram per dag, respektive 20 mikrogram för de över 75 år och de med liten solexponering.MCT-fett är tillsatt för ett bättre upptag, då både vitamin D och K är fettlösliga.Blåbärfruktpulver har ett naturligt innehåll av vitamin K2 och ökar kroppens igenkänningsfaktor av tillskottet.Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion.Vitamin D bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.Vitamin D har en roll i celldelningsprocessen.Vitamin D bidrar till normalt upptag/utnyttjande av kalcium och fosfor.Vitamin D bidrar till normala kalciumnivåer i blodet.Vitamin D bidrar till normal benstomme.Vitamin D bidrar till att bibehålla normala tänder.Vitamin K bidrar till normal blodkoagulation.Vitamin K bidrar till att bibehålla normal benstomme.Tillverkad i Sverige.

Jämförpris 4,15 kr/ST

EAN: 07350071063453

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar