Australian Bodycare Body Wash Lemon Myrtle

Duschtvål, 200 ml

Nyhet

119:-

Kampanj

Gäller t.o.m. 23 november

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från Australian BodycareFler produkter inom kampanjen

Body Wash with Lemon Myrtle för oren hud, finnar på ryggen, skinkor och andra ställen på kroppen.Den djuprengörande duschgelen kan också användas av normal hud, till exempel för att förhindra oren hud på ryggen.Kroppstvålen innehåller Tea Tree Oil, som har en djuprengörande effekt på huden, så att talgstötar, finnar och kliande hud motverkas.Citronmyrten bidrar till återfuktande egenskaper och tillför en uppfriskande citrusdoft till kroppstvålen.Även om kroppstvålen är hård mot smuts och bakterier och lämplig för oren hud på ryggen, talgstötar och finnar på skinkorna, har den ingen torkande effekt och kan därför även användas om du har torr hud. Produkten är dermatologiskt testad och kan användas av alla hudtyper.

Jämförpris 0:60/ML

EAN: 05709455009648

Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Betaine, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Backhousia Citriodora (Lemon Myrtle) Leaf Oil, Sodium Benzoate, Citric Acid, PPG-20 Methyl Glucose Ether, Potassium Sorbate, Tocopherol, Tetrasodium Iminodisuccinate, Citral, Limonene, Geraniol, CI 75810/Chlorophyllin Copper-complex

Massera kroppstvålen på våt hud i cirkulära rörelser och skölj sedan noggrant. Var noga med att massera in extra noggrant i hudområdena där du kan. har finnar och orenheter. Body Wash bör användas varje gång du tvättar och är lämplig för daglig användning. Efter tvätt med Body Wash bör du använda en bra kräm. Vi rekommenderar Body Lotion från Australian Bodycare.