Voltaren

Voltaren gel lindrar smärta och dämpar inflammation vid muskelvärk och ledvärk. Gelen fungerar också utmärkt mot till exemepl benhinneinflammation och nackspärr. Voltaren finns även som tabletter 25 mg. Här hittar du alla produkter från Voltaren hos Kronans Apotek. Kom ihåg att aldrig dricka alkohol i samband med intag av Voltaren gel eller tabletter. Konsultera din läkare innan du tar Voltaren om du är gravid eller om du skulle uppleva biverkningar. Läs bipacksedel för informaion om dosering.

desktop_home_1.png

Kronans-1780x480.jpg

Varför gel i stället för en tablett?

Gel smörjer du in där det gör ont och den aktiva substansen tränger igenom huden. Koncentrationen i blodet av den aktiva substansen är ungefär 100 gånger lägre än om du tar en tablett. Kanske vill du eller kan inte ta tabletter. Kanske äter du redan andra mediciner och kan inte äta fler. Då är gel lösningen på om du har ont i ryggen eller någon annan del av kroppen.

Vilken Voltaren Gel ska du välja?

Den aktiva substansen är diklofenak i båda. Skillnaden är olika styrkor. Båda kan användas till muskelvärk och ledvärk. Kanske får du tillräcklig lindring av den med lägre styrka eller så behöver du den starkare för att det inte ska göra ont. Om du tycker det är bekvämt med att bara smörja in två gånger om dagen är den starkare rätt val. Prova dig fram vilken som passar dig bäst. 

Din sökning på "17" gav {1} träffar

Inkluderade produkter

Din sökning på "17" gav {1} träffar