Voltaren

Ont i ryggen, ledvärk eller muskelvärk? Du är inte ensam. 69 % av alla svenskar upplever kroppssmärta minst en gång i vecka. Vanligast är ont i ryggen, ont i axlar och ont i ländrygg. *

Voltaren Gel appliceras där du har ont för att lindra smärta och dämpa inflammation vid muskelvärk och ledvärk. Gelen minskar också svullnaden och ger en kylande känsla vid påstrykning. 
Att användarna av är nöjda visar en undersökning där 9 av 10 skulle köpa Voltaren Gel igen.** 

voltaren-L.png

*GSK Global Pain Index Research 2015, svenska data
**Kvinnor och män 35+ boende i Sverige som provat Voltaren under det senaste året, samt haft symptom av kroppssmärta de senaste 6 månaderna.

Kronans-1180x1180.jpg

Kronans-1780x480.jpg

Populär produkter

Varför gel i stället för en tablett?

Gel smörjer du in där det gör ont och den aktiva substansen tränger igenom huden. Koncentrationen i blodet av den aktiva substansen är ungefär 100 gånger lägre än om du tar en tablett. Kanske vill du eller kan inte ta tabletter. Kanske äter du redan andra mediciner och kan inte äta fler. Då är gel lösningen på om du har ont i ryggen eller någon annan del av kroppen.

Vilken Voltaren Gel ska du välja?

Den aktiva substansen är diklofenak i båda. Skillnaden är olika styrkor. Båda kan användas till muskelvärk och ledvärk. Kanske får du tillräcklig lindring av den med lägre styrka eller så behöver du den starkare för att det inte ska göra ont. Om du tycker det är bekvämt med att bara smörja in två gånger om dagen är den starkare rätt val. Prova dig fram vilken som passar dig bäst. 

Din sökning på "19" gav {1} träffar

Inkluderade produkter

Din sökning på "19" gav {1} träffar