Pharbio

Pharbio Omega-3 är Sveriges mest köpta omega-3 och finns anpassade för hela familjens behov. Pharbios utbud är framtaget på ett hållbart sätt och tillskott för dig som behöver öka ditt intag av omega-3. Deras sortiment finns anpassade för barn, för dig som är gravid och Omega-3 active passar dig som tränar mycket.

Vad innehåller Pharbio Omega-3?

Pharbio Omega-3 innehåller högkoncentrerad fiskolja med omega-3, viktiga ämnen som kroppen behöver för att må bra men som den inte kan producera själv.

Omega-3 tillskott för olika behov

Om du är aktiv och tränar mycket finns det omega-3 med tillsatt magnesium. Är du gravid finns omega-3 med tillsatt folsyra och D-vitamin. För dig som tycker det är svårt att svälja har Pharbio kapslar av olika storlek. Och för barnen finns alternativ som smakar gott för att lättare slinka ner.

Så använder du Pharbio Omega-3

Ta en omega-3 kapsel om dagen och i samband med en måltid. Svälj kapsel med vatten. Pharbio Omega-3 finns i flera olika varianter, kapslar du sväljer hela och som mindre kapslar du kan tugga.

Var fångas den fisk som används i Pharbio Omega-3-produkter?

Omega-3 utvinns från en speciell typ av anjovis (90%) och sardin (10%) som fiskas i den kalla Humboldtströmmen längs kusterna utanför Peru och Chile. Där innehåller fisken höga nivåer av omega-3-fetter. Fisken som används i Pharbioprodukter fångas hållbart med snörpvad. Det anses vara en mycket miljövänlig fiskemetod. Tillverkningen av Pharbio Omega-3 sker enligt högsta standard och inkluderar en noggrann reningsprocess.