Tillbaka till Kronans Apotek - prisvärd omtanke

Kronans Apotek Hair + Scalp

En hårvårdsrutin handlar om att ta hand om både hår och hårbotten, och genom goda vanor och omsorgsfullt utvalda hårvårdsprodukter ge ditt hår nytt liv. Vackert och välmående hår börjar med en balanserad och välmående hårbotten och vår nya hårserie Hair + Scalp är skapad just för att ge optimal fukt, vård och näring till både hår och hårbotten. Produkterna håller hög kvalitet och innehåller noggrant utvalda aktiva ingredienser som stärker, lugnar, skyddar, ger fukt och glans. Alla produkterna är dessutom sulfat- och silikonfria, veganska samt tillverkade i Sverige. Allt du behöver för en lyckad hårvårdsrutin, helt enkelt!

Vår nya hårvårdsserie Hair + Scalp består av schampo, balsam och en djupverkande hårmask - de tre grundläggande stegen för att uppnå ett friskt och hälsosamt hår. I serien finns också ett stärkande och skyddande proteinserum och ett lugnande hårbottenserum. Produkterna håller en hög kvalitet med noggrant utvalda ingredienser som ämnar att vårda, skydda och stärka ditt hår och hårbotten. Alla produkterna är sulfat- och silikonfria, veganska samt tillverkade i Sverige. Välj mellan Strenghtening för starkt välmående hår och Balancing med fokus på en balanserad hårbotten - eller mixa efter ditt eget behov.

Hair+Scalp röd

Vad skiljer ett sulfatfritt schampo från ett med sulfater?

Först behöver vi klargöra skillnaden du kan uppleva när du använder ett sulfatfritt schampo jämfört med när du använder ett schampo med sulfater: Ett sulfatfritt schampo ger inte samma bubblande lödder som sulfater ger, så det krävs ofta en lite annorlunda schamponeringsrutin än vad du kanske är van vid om du använder schampo med sulfater. Ofta behöver du schamponera håret två gånger innan ditt hår vant sig vid ett sulfatfritt schampo. Vid den första schamponeringen rengörs hårbotten och hår utan att det skummar så mycket. Vid den andra schamponeringen uppnås full verkan och mer skum bildas.