20%

Thealoz Duo

Ögondroppar, 1 st

107:20

Kampanj

Gäller t.o.m. 18 maj

Ord. webbpris 134:-

Ord. butikspris 169:-

Info

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Fri frakt

Fler produkter från Thealoz DuoFler produkter inom kampanjenFinns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Ett nytt sätt att behandla torra och skadade ögon. Innehåller trehalos, som stabiliserar och skyddar hornhinnans celler.
Thealoz Duo är de enda ögondropparna som innehåller en kombination av cellskyddande trehalos och återfuktande hyaluronsyra. Inspirationen kommer från naturen och är ett nytt mycket effektiv sätt att behandla torra ögon (irriterade, rinnande, grusiga, svidande, svårt att använda kontaktlinser, trötta mm.).  Rekommenderas för alla med torra  ögon  oavsett svårighetsgrad. Anledningen är att oavsett svårighetsgrad har du med torra ögon nytta av både återfuktning och cellskydd.   Konserveringsmedel i ögondroppar kan skada den känsliga ögonstrukturen och orsaka besvär med torra ögon. Därför är Thealoz Duo utan konserveringsmedel.  Innehåller 300 droppar och öpnnad förpackning kan användas i tre månader.

Jämförspris 0:56/ST

EAN: 03662042002465

Info

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

1 droppe i varje öga, 4-6 gånger dagligen eller vid behov. THEALOZ DUO kan användas tillsammans med kontaktlinser.