Snoreeze Oral Strips

Munremsor, 14 st

Pris online82 krI apotek: 123 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Snarka mindre med Snoreeze munremsor för snarkning. De riktar sig mot den främsta orsaken till snarkning, är dubbelverkande med en tidsbaserad formula som stramar år och fuktar den mjuka vävnaden i svalget. Ger effektiv snarklindring i upp till 8 timmar.
Du (eller din partner) kan kontrollera hur mycket snarkningen har minskat genom användning av Snoreeze munremsor tillsammans med gratisappen SoundSleep. Den är designad av tillverkarna av Snoreeze tillsammans med världsledande AI-experter och spelar in hur högt och ofta du snarkar. Rapporter per natt och per vecka spårar hur din snarkning förbättras och hjälper dig att kontrollera hur bra Snoreeze munremsor fungerar för dig.

• Riktar sig mot den främsta orsaken till snarkning. Dubbelverkande, tidsbaserad formula stramar åt och fuktar den mjuka vävnaden i svalget. 

• Få det tyst om natten. Dessa munremsor för snarkning ger bevisad och effektiv snarklindring i upp till 8 timmar. 

• Använd varje natt. Innehåller naturliga ingredienser så att du kan minska snarkningen veckans alla nätter. Uppfriskande mintsmak och snabb upplösning ger omedelbar effekt.

Snoreeze Munremsor finns i förpackningar med 14 remsor.

Jämförpris 7,07 kr/ST

EAN: 05035883000811

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Nyhet

Decubal Hydrating Body Spray 200 ml

200 ml

Pris online149 kr

Våra egna vardagshjältar