Skip Omega 3

Kapsel, 120 st

89:-

Ord. butikspris 129:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från SkipAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Omega 3 är ett av dagens mest populära tillskott.Skips Omega 3 innehåller en fiskolja som har hög kvalité och renhet. Fiskolja finns naturligt i fet fisk. Under perioder då du inte äter fisk eller om du inte äter fisk alls så är ett tillskott av Omega 3 viktigt.I  Skips Omega 3  finns även vitamin E tillsatt för att bibehålla bästa kvaliten på produkten. Vitamin E  fungerar som en antioxidant och skyddar fiskoljan från att härskna.Fiskolja är rik på  fleromättat fett med fettsyrorna EPA och DHA i färdig form. EPA och DHA bidrar till en normal hjärt- och kärlhälsa. DHA bidrar även till en normal hjärnfunktion och normal synförmåga.Många ogillar smaken av fiskolja och fiskoljekapslar är då ett bra sätt att få i sig omega 3 utan att behöva känna smaken.

Jämförpris 1:08/ST

EAN: 07331563252050

Vuxna och barn över 12 år: 2 kapslar per dag. Rekommenderas ej till barn under 12 år.Tycker du att det är svårt att svälja kapslar så är det helt ok att öppna kapseln och enbart äta innehållet. Näringsvärde per 2 kapslar (% av DRI*): EPA (Eicosapentaensyra) 360 mg (**), DHA (Docosahexaensyra) 240 mg (**), Andra omega-3 fettsyror 100 mg (**), E-vitamin 12 mg (100) *DRI är dagligt referensintag ** DRI ej fastställt

Vuxna och barn över 12 år: 2 kapslar per dag. Rekommenderas ej till barn under 12 år.Tycker du att det är svårt att svälja kapslar så är det helt ok att öppna kapseln och enbart äta innehållet.