Skip B.12

Tablett, 75 st

119:-

Ord. butikspris 149:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från SkipAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Vitamin B.12 som även kallas kobalamin har flera viktiga funktioner i kroppen. Det bidrar till minskad trötthet och utmattning, normala neurologiska och psykologiska funktioner, normal celldelning och till bildandet av röda blodkroppar, normal energiomsättning, immunsystemets normala funktion och har en viktig roll i celldelningsprocessen.Om du äter en vegansk kost så är det viktigt att tillföra extra B12 då en vegansk kost inte innehåller några naturliga B.12 källor.Äldre kan få brist på vitaminet eftersom förmågan att ta upp vitaminet minskar med åldern.Skip B.12 tillverkas i Sverige.

Jämförpris 1:99/ST

EAN: 07331563210036

Metylkobalamin, Fyllnadsmedel (Mikrostalin cellulosa, Di-kalsium fosfat, Karboximetylcellulosa), Ytbehandlingsmedel (Magnesiumsalter av fettsyra). Näringsvärde per daglig dos 1 tablett (% av DRI*): Vitamin B12 1000 µg (40000) *DRI är dagligt referensintag

1 tablett per dag