Semper Magdroppar

Magdroppar, 10 ml

141:-

Ord. butikspris 189:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från SemperAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Semper Magdroppar är en oljelösning med bakteriekultur. 5 droppar ger den rekommenderade dagliga dosen av 100 miljoner Lactobacillus reuteri Protectis, som är anpassade till att trivas i magen och tarmen.
Dropparna innehåller Lactobacillus reuteri DSM 17938 (Protectis) suspenderade i olja och är avsedda för både barn och vuxna. Dropparna kan tas tillsammans med mat och dryck eller direkt på en sked. Det gör det enkelt att ge dropparna till både små barn och spädbarn.

Semper Magdroppar passar både spädbarn, barn och vuxna och har en lugnande effekt på magen. Oljelösningen innehåller en rik bakteriekultur och kan hjälpa till att balansera tarmen vid exempelvis kolik, akut diarrésjukdom, i samband med utlandsresor och vid antibiotikabehandling

EAN: 07310100683045

Solrosolja, MCT-olja (palmkärna), Lactobacillus reuteri DSM 17938.

5 droppar 1 gång per dag. Skaka minst 10 sek före användning. Vänd flaskan upp och ner så bildas dropparna sakta. Magdropparna kan ges på sked, på bröstet eller tillsammans med bröstmjölk eller välling. Magdropparna påverkar inte smaken på mat eller dryck. Blanda inte med varm mat eller dryck, då det kan skada de levande bakterierna. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Magdropparna ersätter inte en varierad kost. Endast avsedd för fullgångna barn från födseln.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar