SOLGAR

Vitamin C Chewable 90 st

230:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från SolgarAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Näringsinnehåll per 1 tablett:

C-vitamin (natriumaskorbat, l-askorbinsyra, kalciumaskorbat) 500 mg (625% av DRI)

Acerola extrakt 10 mg

Nyponpulver 4 mg

Solgars Chewable Vitamin C är en tuggtablett med smak av apelsin. En tuggtablett innehåller 500 mg C-vitamin, naturligt fruktextrakt från acerola och nypon. Vitamin C är ett vattenlösligt vitamin som hjälper till att bekämpa fria radikaler, vilket kan leda till oxidativ stress och för tidig åldrande av celler. En av dess primära funktioner är kollagenbildning, vilket är viktigt för frisk hud och leder. Vitamin C spelar också en viktig roll i funktionen av vita blodkroppar, som är viktiga komponenter i immunsystemet.

Jämförpris 2:56/ST

EAN: 00033984004078

Sackaros, natriumaskorbat, l-askorbinsyra, kalciumaskorbat, fruktos, mikrokristallin cellulosa, xylitol, magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid, xanthangummi), naturlig apelsinarom, karragenan, acerolaextrakt, nyponpulver.

Dosering: 1 tablett dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Om du är gravid eller ammande rådfråga din läkare.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar