Pharma Nord Bio-Caroten

150 kapslar

145:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från Pharma NordAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Bio-Caroten 150 st Förstadiet till vitamin A med hög biotillgänglighet Betakaroten är en bra källa till vitamin A. Betakaroten är fettlösligt och absorberas därför lättare när det intas tillsammans med fett. När betakaroten omvandlas till vitamin A bidrar det till att bibehålla normal hud och normala slemhinnor. Det är av betydelse för normal celldelning och immunfunktion. Dessutom bidrar vitamin A till bibehållandet av normal syn. Alla Pharma Nords produkter tillverkas på företagets egna fabrik i Danmark under farmaceutisk kontroll för att dokumentera kvalitet, säkerhet och effekt.

Jämförpris 0:97/ST

EAN: 05709976110502

Ingredienser: Sojaolja Gelatin (nötkreatur) Delvis härdad sojaolja Fuktighetsbevarande medel: glycerol Vitamin A (betakaroten) Förtjockningsmedel: kiseldioxid Innehåll per dagsdos: 1 kapsel %DRI* Vitamin A 4500 µg RE 563% (I form av betakaroten 9 mg) *DRI = dagligt referensintag

Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel dagligen. Tugga inte kapseln, svälj den hel, helst i samband med måltid. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förledet Bio i produktnamnet relaterar till att produkten har bio-tillgänglighet.