NorLevo

Tablett 1,5 mg Levonorgestrel 1 tablett(er)

Mer från NorLevo

149:-  Butikspris 169:-

149:-/ST

Läkemedel. Läs alltid bipacksedeln innan användning.

Slut hos leverantör och kan medföra lång leverans. Om möjligt, överväg alternativa varor, eller kontakta ditt närmaste apotek.

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Receptfritt läkemedel. Avsedd för att förhindra graviditet genom att hindra äggstockarna från att frisätta ett ägg. Skall användas så snabbt som möjligt, helst inom 12 tim och inte senare än 72 tim. Läs alltid bipacksedel innan användning.

Ytterligare info

NorLevo® är ett receptfritt akut-p-piller avsett att förhindra graviditet efter oskyddat samlag eller vid misslyckad preventivmetod. Verkar upp till 3 dygn efter oskyddat samlag men skall tas så snart som möjligt, helst inom 12 timmar.

Läs mer

Instruktioner

Läs alltid bipacksedeln innan du använder Norlevo®. Den här preventivmetoden ska användas så snart som möjligt, helst inom 12 timmar och inte senare än 72 timmar (3 dygn) efter ett oskyddat samlag eller om en preventivmetod inte har fungerat. NorLevo är mest effektivt om du tar det så snart som möjligt efter ett oskyddat samlag. Det kan bara förhindra att du blir gravid om du tar det inom 72 timmar efter ett oskyddat samlag. Det fungerar inte om du redan är gravid. Om du har haft oskyddat samlag efter att du har tagit NorLevo, förhindrar det inte att du blir gravid.

Läs mer

Innehåll

Det aktiva innehållsämnet är levonorgestrel 1,5 mg. Övriga innehållsämnen är laktosmonohydrat 90,9 mg, majsstärkelse, povidon, kolloidal vattenfri kiseldioxid, magnesiumstearat.

Leverans

Leveranssätt

Vi erbjuder leverans till apotek eller hemleverans och du väljer själv vilket du föredrar. Om du väljer leverans med Postnord skickas din beställning direkt hem om den får plats i brevlådan.

Leveranstid

Du får dina varor 1-3 arbetsdagar efter det att vi har fått din beställning. Alla beställningar som görs före klockan 12 helgfria vardagar skickas normalt från oss samma dag om produkterna finns i lager.

Leveranskostnad

Fraktkostnaden är 0 kronor oavsett om du är medlem i vår kundklubb eller inte, eller om du väljer upphämtning av paket i apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek