Nogasin GO

Matsmältningsenzym 50 styck

Pris online154 krI apotek: 179 kr
1
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Nogasin GO är ett matsmältningsenzym för personer som har problem med gaser i magen efter att ha ätit kost som t.ex vissa grönsaker, frukter eller spannmålsprodukter.

Nogasin GO inverkar genom att spjälka föda som inte brutits ned i tunntarmen. När maten spjälkas så att upptaget sker redan i tunntarmen, undgår kroppen bakteriejäsning i tjocktarmen och därigenom gaser och matsmältningsbesvär. Nogasin verkar förebyggande, d.v.s. innan besvärande symtom uppkommit, och därför ska Nogasin GO tas före måltid.


Till skillnad från NoGasin kan Nogasin GO tuggas, sväljas hel eller tas som sugtablett och förpackningen är smidig att alltid ha till hands.

Nogasin GO motverkar gasbesvär.Det är ett enzympreparat som innehåller det naturliga enzymet alfagalaktosidas. Enzymet ger effekt direkt och hjälper till att bryta ner, och underlätta upptaget av, de kolhydrater som finns i livsmedel som är mer svårsmälta. Tex. grönsaker, frukt, spannmål, betor och baljväxter.Nogasin GO spjälkar föda som inte brutits ner i matspjälkningskanalen. Genom att spjälka upp långa kolhydratkedjor minskar gasbildningen – och därmed lindras gasbesvär och leder till minskad uppsvälldhet. Nogasin verkar förebyggande, d.v.s. innan besvärande symtom uppkommit. När maten bryts ner så att upptaget sker redan i tunntarmen, undgår kroppen även en så kallad bakteriejäsning i tjocktarmen och du slipper därför jobbiga symtom som att det bubblar i magen. Vegansk.Om du är gravid eller ammar bör du rådfråga läkare innan du använder Nogasin GO. Detsamma gäller om du funderar på att ge Nogasin GO till barn.

Jämförpris 3,58 kr/ST

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 154 kr

EAN: 06417927101170

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar