Multi-Mam BabyDent

Gel vid tandsprickning, 15 ml

115:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från Multi-MamAktuella erbjudanden

Lugnande gel för barn med tandsprickningMulti-Mam BabyDent är en lugnande gel för barn med tandsprickning den har behaglig smak och är sockerfri.* Minskar obehag och irritation. * Utan socker och har ingen negativ påverkan på tänderna* För extra lugnande effekt kan Multi-Mam BabyDent med fördel förvaras kyld (2-8ºC).

Jämförpris 7:67/ML

EAN: 7350068603600

Galaktoarabinan Polyglukuronsyra Korspolymer, X2QR-complex*, Xylitol, Hyaluronic acid . *patenterade bioaktiva polysackarider

Applicera gelen rikligt på det känsliga tandköttet så ofta som önskas. Klappa varsamt barnets tandkött torrt med hjälp av en mjuk tvättlapp för att avlägsna överflödig väta inför applicering av gelen. Massera gelen med rengjort finger eller mjuk liten tandborste. För att tillåta maximal absorption undvik dryck 30 min efter applicering. För extra svalkande effekt kan Multi-Mam BabyDent med fördel förvaras i kyld (2-8ºC). Ett alternativt sätt att applicera är att placera gelen direkt på barnets napp eller bitring som kommer i kontakt med det drabbade tandköttet. Tillåten användning är max 15g (1 tub) per dag.