Solskydd SPF 30

När du vistas i solen är det alltid viktigt att skydda huden genom att använda ett bra solskydd. När du använder solskydd minskar du risken att du bränner dig, få pigmentfläckar och andra UV-skador så som soleksem och solsveda. Allra bäst är solprodukter som skyddar mot både UVA- och UVB-strålar. När du ska välja solkräm finns det olika varianter beroende på vilka förutsättningar du har och vad du ska göra. Vissa är känsligare mot sol än andra. Här hittar du solprodukter med SPF 30 från varumärken som till exempel ACO, Eucerin och Vichy.

Läs mer

Skydda ansiktet med spf 30

När du ska välja solskydd för ansiktet är det bra med en högre solskyddsfaktor, även kallad spf. Välj gärna en produkt med minst spf 30. Solkrämer för ansiktet är ofta anpassade för känslig hud och har vårdande egenskaper då huden i ansiktet är extra utsatt för solens strålar. De brukar även vara små i förpackningsstorlek vilket gör dem lätta att alltid ha med sig.

Vilken solkräm är bäst?

När du väljer solkräm finns det produkter med olika egenskaper beroende på vad du är ute efter. Ska du vistas mycket i vatten är det bra med ett vattenresistent solskydd. Det finns även solskydd speciellt anpassade för torr hud som är extra återfuktande. Läs mer på produkten för att hitta den som passar just dig. Läs mer om att skydda kroppen från solen.

Filtrera produkter

Visar 45 produkter

COOLA Classic Sunscreen Stick Tropical Coconut SPF 30

Solskydd för ansiktet 17 g

Pris online339 kr

Visar 30 av 45