Compeed Munsårsplåster

Munsårsplåster, 15 st

89:-

Ord. butikspris 113:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från CompeedAktuella erbjudanden
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

COMPEED® diskret munsårsplåster innehåller en snabbverkande hydrokollid aktiv gel som effektivt behandlar munsår. Det börjar verka från första tecknet och förhindrar att munsåret blir värre. Den diskreta designen hjälper till att skydda munsåret så att det inte syns. Eftersom plåstret fungerar som ett virusskydd, minskar det risken för att viruset från munsåret sprids vidare.

Jämförpris 7:53/ST

EAN: 03663555002102

Så använder du COMPEED® Invisible Munsårsplåster: Du kan använda munsårsplåster i alla skeden av ett utbrott. Men det är bäst att använda vid första tecken på ett utbrott – vanligtvis då du får en stickande eller kliande känsla. Tvätta händerna före och efter applicering av COMPEED® Munsårsplåster. COMPEED® Munsårplåster bör användas 24 timmar om dygnet tills såret är läkt*. Plåstret lossnar på ett naturligt sätt och bör då ersättas med en nytt. Ta inte bort plåstret för att du vill det såret ska ”andas”. Detta kan förlänga läkningsprocessen*. Det är kliniskt bevisat att behålla plåstret på bibehåller miljön för att säkerställa optimal läkning av munsåret. * läkning av munsårsutbrottet