Alpha Plus MSM + Vitamin C

Tabletter, 90 st

109:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från Alpha PlusAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll per 3 tabletter (%DRI):

MSM 3000 mg (*) 

Vitamin C 900 mg (1125%)

*Dagligt referensintag (DRI) ej fastställt


Alpha Plus MSM + Vitamin C innehåller MSM som är organiskt svavel och står för Metylsulfonylmetan. Det är ett bra tillskott för dig som vill upprätthålla ett gott immunsystem samt stark benstomme, brosk och hud.

Svavel utgör en del av innehållet i kollagen som bland annat bygger upp brosk, senor, hjärna, bindväv, muskler, skelett, hår, hud och naglar. C-vitamin kan bidra till att öka upptaget av MSM i kroppen. Vitamin C bidrar bland annat till normal kollagenbildning som har betydelse för benstommens och broskets normala funktion.

Jämförpris 1:21/ST

EAN: 07331985104005

MSM (Metylsulfonylmetan), Vitamin C (askorbinsyra), klumpförebyggande medel (cellulosa, kiseldioxid), stabiliseringsmedel (natriumkarboximetylcellulosa), antioxidationsmedel (kalciumsalter av fosforsyra), stabiliseringsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa).

3 tabletter dagligen i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.