YOPE Natural Washing-Up Liquid Cucumber

Naturligt diskmedel 750 ml

Pris online65 krI apotek: 79 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Cucumber Natural Washing-Up Liquid är en naturlig, effektiv och hudvänlig diskmedel med frisk gurkdoft. Effektiv hudsäker tvättformel ljus med den fräscha doften av gurka. Skapad för känslig hud men ändå tuff mot smutsig disk, för enkel disk som inte irriterar händerna. YOPE Cucumber Natural Washing-Up Liquid är en fantastisk kökshjälp som inte bara effektivt tar hand om disken, utan också skyddar huden och ger ditt kök en uppfriskande doft. Vår lätta gelformel är lätt att använda och mycket effektiv. Tar effektivt bort fett och andra föroreningar och lämnar disken ren och fri från ränder i utan att torka ut huden. Vi satsade på att göra disken så trevlig som möjligt och icke irriterande för händerna. Det är därför vår formel innehåller - ett neutralt pH som inte försämrar den skyddande barriären av epidermis, - tvättmedel som är extremt skonsamma mot huden, - Extrakt av gurka och aloe vera som återfuktar och ger näring åt händerna. Doften är exceptionellt uppfriskande och smakrik och frammanar nyskurna gurkor! Miljömärkt och säkert för dina nära och kära samt planeten. Kitchen Natural Washing up Liquid Cucumber. Diskmedel med aptitretande doft av färsk gurka. Den rengör effektivt fett och andra föroreningar, lämnar disken ren och glänsande och händerna mjuka och lena. Tack vare det neutrala pH-värdet orsakar den inte irritation på ens den mest känsliga huden. De naturliga gurka- och aloeextrakten återfuktar och ger näring till epidermis, samt lugnar irritationer. Den stimulerande gurkadoften gör diskningen till ett sant nöje, förbättrar ditt humör och ökar din energi. En behaglig, lätt gelkonsistens är extremt ekonomisk att använda, så vätskan räcker till många rätter. Du kan använda den till glas, kristall, plast, rostfritt stål, keramik, teflon och silikonfat. Läs etiketten noggrant före användning.


FÖRVARING: Förvaras oåtkomligt för barn. Blanda inte med andra produkter. Förvaras åtskilt från livsmedelsprodukter. Förvaras i en väl tillsluten originalförpackning, i ett torrt rum, i temperaturer från 5°C till 30 °C. Skydda mot dagsljus och värme. VARNING: Orsakar allvarlig ögonirritation. Läs etiketten före användning. Använd skyddshandskar / skyddskläder / ögonskydd / ansiktsskydd. Tvätta händerna noggrant efter hantering. Om medicinsk rådgivning behövs, ha produktbehållare eller etikett till hands.


VID KONTAKT MED ÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta bort kontaktlinser, om sådana finns och lätt att göra. Fortsätt skölja. Om ögonirritation kvarstår: kontakta läkare. Förvara utom räckhåll för barn. Blanda inte olika rengöringsmedel. Undvik att andas in sprayade produkter. Släng behållaren till lämpligt märkta återvinningskärl. 

Jämförpris 0,11 kr/ML

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 65 kr

EAN: 5906874565278

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar