Waterwipes Biodegradable BabyWipes

Våtservetter 12 x 60 st

Pris online429 krI apotek: 429 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.
Nedbrytningsbar våtservett för rengöring av den känsliga huden hos små barn. 

WaterWipes är en mild våtservett som består av 99,9% vatten och en droppe fruktextrakt. Lämplig för nyfödda och till och med prematura barn. Effektiv och samtidigt extremt mild, ren och skonsam. WaterWipes är idealisk för rengöring av det lilla barnets känsliga hud och ett alternativ till vatten och tvättlapp. 

WaterWipes innehåller 99,9 % renat vatten och en droppe fruktextrakt som naturlig hudmjukgörare. WaterWipes motverkar inte blöjutslag men innehåller inte heller några medel som kan orsaka eller förvärra blöjutslag. 

Våtservetten har fått flera utmärkelser tack vare sitt rena innehåll och mjuka material. Nu även nedbrytningsbara. Skonsam mot barnet, skonsam mot vår planet. 

Fördelarna med WaterWipes BIO våtservetter:
Nedbrytningsbara våtservetter med endast två ingredienser: 99,9% vatten och 0,1% fruktextrakt. Våtservetten är gjord i 100% växtbaserade fibrer
Renare än vatten och tvättlapp, mjuka och behagliga att använda
Lämpliga för späd- och prematurbarn med känslig hy 
Godkänd av Allergy UK och Skin Health Alliance
Helt fri från kemikalier och plast. Våtservetten består av 100% förnybara växtbaserade fibrer som bryts ned på 12 veckor.  
 
WaterWipes använder en reningsprocess i 7 steg för att rena vattnet som används vilket gör att WaterWipes våtservetter är ett renare och mjukare alternativ än vatten och klassisk tvättlapp.

Jämförpris 0,60 kr/ST

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 429 kr

EAN: 05099514400012

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar