Viterna ZMA Basic

Kapslar 90 st

Nyhet

99:-

Kampanj

Gäller t.o.m. 22 februari

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från ViternaFler produkter inom kampanjen
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Magnesium – Bisglycinat, Citrat, oxid 300 mg 80% RDI, Zink - Citrat 20 mg 200% RDI, Vitamin B6 9 mg 643% RDI

Viternas ZMA Basic är som namnet antyder en enkel Zink och Magnesium produkt med tillsatt B6. Vi har valt att göra denna produkt för de som vill dosera sin egen ZMA eller tillsätta sin egen dos av GABA till ex. Vi har så klart inte tummat på kvalitén av våra råvaror. Vi har de bästa formerna av Magnesium och Zink i produkten. - 3 sorter Magnesium - Zink kan bidra till - Bättre naglar, hud och hår - Normalt fungerade immunförsvar - Bevara normala testosteron nivåer och proteinsyntes - Vitamin B6 - Förbättrar sömnen - Förbättrar återhämtningen

Jämförpris 1:10/ST

EAN: 07350109810523

magnesiumcitrat, magnesium bisglycinate, magnesiumoxid, pyridoxinhydroklorid, emulgeringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), kapsel (gelatin (bovint), täckmedel (titandioxid).

Rekommenderat intag: 2 kapslar 1 timme innan sänggående. Vi rekommenderar att kompletera med GABA mellan 500 mg och 1 gr för bättre effekt.