Swedish Supplements Chromium

Kapslar, 90 st

77:-

Ord. butikspris 89:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från Swedish SupplementsAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Krom pikolinat 1670µg varav elementärt krom 200µg 500%* *%DRI: procent av dagligt referensintag för märkningsändamål enligt EU

Chromium från Swedish Supplements är ett kosttillskott med 200mcg krom. Krom är ett spårämne som kroppen bara behöver i mycket små doser (mikrogram) men som har viktig betydelse för bland annat en normal metabolism av protein, fett och kolhydrater. I kosten återfinns krom bland annat i krusbär, broccoli och tomat. Krom bidrar till att underhålla normala blodsockernivåer. Krom bidrar även till en normal näringsämnes metabolism. Krom sägs kunna bidra till minskat sötsug.

Jämförpris 0:99/ST

EAN: 07350069382320

Fyllnadsmedel [E460],vegetabilisk kapsel (hydoxypropylcellulosa), krompikolinat, klumpförebyggande medel [E470b]

Tag en kapsel dagligen i samband med måltid. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas.