15%

Swedish Supplements Beta Caroten

Kapslar, 60 st

Kampanjpris

Online:152,15 krGäller t.o.m. 28 mars
Ord. pris online: 179 kr
Pris i apotek: 179 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Grön mikroalg 250mg varav naturligt Betacaroten 50mg, pro-vitamin A 82000 IE som motsvarar vitamin A (RE) 25000µg 3125%* *%DRI: procent av dagligt referensintag för märkningsändamål enligt EU

Betakaroten från Swedish Supplements är ett vegetabiliskt tillskott med naturligt betakaroten från alger, tillsammans med solrosolja för ett optimalt upptag. Använd i god tid före solsäsongen för att ladda hudens förråd med betakaroten. Huden skyddas bättre mot de skadliga effekterna av UV strålning och det är lättare att bli naturligt solbrun. Kapslarna innehåller grön mikroalg (Dunaliella salina), som är naturligt rikt på betakaroten. En kapsel innehåller inte mindre än 250 mg grön mikroalg med 50 mg betakaroten, vilket motsvarar 82 000 IE provitamin A. Solrosolja finns tillsatt i kapslarna för att betakarotenet lättare ska kunna tas upp i kroppen. Betakaroten med provitamin A är ett fettlösligt ämne och tillgång till fett är nödvändigt för att ska kunna tas upp optimalt. Tack vare att solrosolja nu ingår, är det inte längre nödvändigt att svälja kapslarna i samband med måltid. Betacaroten rekommenderas inte till rökare eftersom viss forskning pekar på att ett högt intag i kombination med rökning kan ge ökad cancerrisk.

Jämförpris 2,98 kr/ST

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 179 kr

EAN: 07350069383112

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar