MENY

 

Välkommen till Kronans Apoteks Kundklubb!

Vi är glada att ha dig här. Din goda hälsa är vårt mål och när vi har dig i klubben blir det enklare för oss att ta hand om dig.

Uppdaterade medlemsvillkor

Förändringarna berör framför allt lagringstid av din persondata och hur persondatat används vid marknadsföring. Vi värnar om din trygghet som medlem hos oss. Du kan läsa allt om förändringarna på vår hemsida och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Mer om medlemsvillkor 

Mer om integritetspolicy 

Mer om cookiepolicy

Fördelar med att gå med i vår kundklubb:

 3% bonus på alla dina köp (gäller ej receptbelagda varor)
 Exklusiva erbjudanden
 Poäng när du lämnar in gammal medicin
 Dubbla poäng på tisdagar för dig som är 65+

 

Så blir du medlem

Snart kan du bli medlem i Kronans Apoteks Kundklubb direkt på vår hemsida, men för närvarande behöver du välja att gå med i samband med ett onlineköp. Du kan även bli medlem i alla våra fysiska apotek.


Så fungerar Kronans Apoteks bonuspoäng

Som medlem i kundklubben får du en bonuspoäng för varje krona som du handlar för på sajten. Från och med nu laddar vi din bonus direkt på ditt medlemskonto. Du slipper hålla reda på papperscheckar, och uppger bara ditt personnummer i kassan när du handlar. Då ser vi hur mycket bonus du har, och frågar dig om du vill använda den. Bonusen kan enbart användas i våra fysiska apotek.


Dubbel återbäring för pensionärer

Om du är 65 år eller äldre får du dessutom dubbla bonuspoäng för allt du köper på tisdagar!


Uppdatera dina kontaktuppgifter

För att du inte ska missa några godbitar är det bra om vi kan nå dig med våra informationsmejl om medlemserbjudanden och rabatter. Kontrollera gärna att din uppgivna mejladress fortfarande är giltig!