Satisfyer Pro 3 + Lufttrycksvibrator

Vibrator, 1 st

499:-

Ord. butikspris 749:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från SatisfyerAktuella erbjudanden

Nya Satisfyer Pro 3 + med omslutande lufttrycksteknik kommer att förverkliga dina drömmar om underbara och lustfyllda klitorisorgasmer. Detta är efterföljaren till Satisfyers populära sortiment av tryckvågsvibratorer.

Satisfyer Pro 3 + har en helt ny design och funktion, elegant och diskret, och tekniken möjliggör en kombination av tryckvågor och vibrationer. Förutom detta är produkten tillverkad i supermjukt och kroppsvänligt silikon. Det vinklade munstycket är lätt att placera och ergonomisk att använda. I munstycket sitter en silkeslen silikonring som förändras snabbt mellan sug- och tryckpulser. Hela 11 pulseringsnivåer som skapar en känsla av oralsex och samtidigt masserar ringen området runtom klitoris med 10 olika vibrationsmönster. Dessa två funktioner kan styras separat eller tillsammans, vilket innebär att det finns totalt 110 kombinationer att upptäcka. Oavsett vilka alternativ du väljer, garanteras oförglömliga orgasmer, särskilt tack vare ultramjuk beröring.

Produkten är vattentät och uppladdningsbar, USB-laddare ingår. Pulseringsstimulation har visat sig vara extra effektivt för de som upplever det svårt att uppnå orgasm.• Prisvinnare i GOOD DESIGN® Awards 2019

PRODUKTDATA:• Produkten har ett (1) års garantitid• 100% kroppssäker silikon och ABS-plast• Vattentät (IPX7)• Två separata motorer med viskningsläge (whisper mode)• 11 pulseringsnivåer och 10 vibrationsmönster• Uppladdningsbart Li-Ion batteri. USB-laddare medföljer• Vikt: 113 gram• Storlek: 14,5 x 5,0 x 4,0 cm

Jämförpris 749:-/ST

EAN: 04049369016532

Använd Pro 3 + tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare upplevelse. För att bevara den silkeslena silikonytan ska du undvika att använda silikonbaserade glidmedel. Rengöring: Tack vare dess vattentäta efterbehandling (IPX7) är produkten enkel att hålla ren och förblir hygienisk. Efter användning skölj av med ljummet vatten och rengör därefter med mild tvål och vatten, skaka av överflödigt vatten och låt lufttorka. Klart! Lättare än så blir det inte. Förvaring: Ta hand om dina sexleksaker så håller de längre. Efter rengöring förvara i en dammfri, torr och sval plats gärna i en tygpåse, undvik plastpåse.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar