Satisfyer Love Triangle White Lufttrycksvibrator

Vibrator, 1 st

Pris online929 krI apotek: 929 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Satisfyer Love Triangle White är en stilren modern klitorisvibrator som kombinerar beprövad Air-Pulse teknologi med djupa vibrationer och tryckvågor. Kompatibel med Satisfyers App Connect som är gratis och tillgänglig för iOS och Android. Med Satisfyers App Connect skapas oändliga möjligheter att skräddarsy egna vibrationsprogram och telefonen blir din fjärrkontroll. Vill du hellre använda vibratorn manuellt, starta produkten med on/off knappen och växla mellan inbyggda pulsations- och vibrationsmönster. Det praktiska locket säkerställer hygienisk och diskret förvaring vid alla tidpunkter.

Love Triangles smidiga silikonhuvud är tillverkat av 100 % supermjukt och hygieniskt kroppssäkert silikon. När silikonhuvudet stimulerar klitoris, på ett beröringsfritt sätt med pulseringsstimulation, så har prestandan visat sig vara extra effektivt för de som upplever det svårt att uppnå orgasm. Produkten är uppladdningsbar och när vibrationerna börjar sakta ner laddas batteriet med magnetisk USB-laddare, enkelt och miljövänligt. Tack vare den vattentäta ytan (IPX7) kan denna leksak användas på ett säkert sätt i vatten och är lätt att rengöra.

PRODUKTDATA:Produkten har ett (1) års garantitidMaterial: 100% kroppssäker silikon och ABS-plastOändlig mångfald av program med Satisfyers App ConnectKan även användas utan App2 superstarka motorerInbyggt: 11 program med tryckvågor och 10 vibrationslägenNästintill ljudlös (whisper mode)Uppladdningsbart Li-Ion batteriMagnetisk USB-laddare ingårVattentät (IPX7)Storlek: Längd: 8,7 cm Bredd: 6,7 cm Höjd: 3,2 cmVikt: 115,5 gram

Jämförpris 649 kr/ST

EAN: 04061504001777

Populärt just nu

Nyhet

Decubal Hydrating Body Spray 200 ml

200 ml

Pris online149 kr

Våra egna vardagshjältar