Satisfyer Love Triangle White Lufttrycksvibrator

Vibrator, 1 st

649:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från SatisfyerAktuella erbjudanden

Satisfyer Love Triangle White är en stilren modern klitorisvibrator som kombinerar beprövad Air-Pulse teknologi med djupa vibrationer och tryckvågor. Kompatibel med Satisfyers App Connect som är gratis och tillgänglig för iOS och Android. Med Satisfyers App Connect skapas oändliga möjligheter att skräddarsy egna vibrationsprogram och telefonen blir din fjärrkontroll. Vill du hellre använda vibratorn manuellt, starta produkten med on/off knappen och växla mellan inbyggda pulsations- och vibrationsmönster. Det praktiska locket säkerställer hygienisk och diskret förvaring vid alla tidpunkter.

Love Triangles smidiga silikonhuvud är tillverkat av 100 % supermjukt och hygieniskt kroppssäkert silikon. När silikonhuvudet stimulerar klitoris, på ett beröringsfritt sätt med pulseringsstimulation, så har prestandan visat sig vara extra effektivt för de som upplever det svårt att uppnå orgasm. Produkten är uppladdningsbar och när vibrationerna börjar sakta ner laddas batteriet med magnetisk USB-laddare, enkelt och miljövänligt. Tack vare den vattentäta ytan (IPX7) kan denna leksak användas på ett säkert sätt i vatten och är lätt att rengöra.

PRODUKTDATA:Produkten har ett (1) års garantitidMaterial: 100% kroppssäker silikon och ABS-plastOändlig mångfald av program med Satisfyers App ConnectKan även användas utan App2 superstarka motorerInbyggt: 11 program med tryckvågor och 10 vibrationslägenNästintill ljudlös (whisper mode)Uppladdningsbart Li-Ion batteriMagnetisk USB-laddare ingårVattentät (IPX7)Storlek: Längd: 8,7 cm Bredd: 6,7 cm Höjd: 3,2 cmVikt: 115,5 gram

Jämförpris 649:-/ST

EAN: 04061504001777

Använd Love Triangle tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare upplevelse. För att bevara silikonets lena yta undvik att använda silikonbaserade glidmedel. Rengöring: Efter användning skölj av med ljummet vatten och rengör därefter med mild tvål och vatten, skaka av överflödigt vatten och låt lufttorka. Klart! Lättare än så blir det inte. Förvaring: Ta hand om dina sexleksaker så håller de längre. Förvara i en dammfri, torr och sval plats gärna i en tygpåse, undvik plastpåse.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar