Satisfyer Dual Pleaseure Mauve Lufttrycksvibrator

Vibrator, 1 st

649:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från SatisfyerAktuella erbjudanden

Satisfyer Dual Pleasure Mauve har inte bara en utan två fantastiska funktioner. Denna mångsidiga lufttrycksvibrator erbjuder både klitorisstimulering med tryckvågor eller G-punktstimulering med klassiska vibrationer. För första gången kan du kombinera bägge funktionerna i en och samma produkt. Munstycket som stimulerar klitoris och skaftes lätt böjda form stimulerar G-punkten.De båda motorerna kan hanteras oberoende av varandra. Vibrationerna går att styra med en app eller intuitivt via kontrollpanelen. Ladda hem appen Satisfyer Connect från Satisfyer, koppla ihop den senaste teknologin med bluetooth och upplev stimulering på ett helt nytt sätt. Trendig teknik och smakfull design, en oslagbar kombination för modemedvetna och kräsna användare av sexleksaker. Appen erbjuder fri användning av alla funktioner. Möjligheterna är oändliga!

Vibratorn är tillverkad av 100% kroppssäker silikon och utrustad med två nästintill ljudlösa och kraftfulla motorer. Det sömlösa och flexibla utförandet erbjuder en mycket behaglig användning samt att vibratorn är vattentät och uppladdningsbar. En styck USB-laddare ingår.

PRODUKTDATA:Produkten har ett (1) års garantitidMaterial: 100% kroppssäker silikon och ABS-plastSatisfyer App Connect tillgänglig för iOS och AndroidAppen erbjuder ett oändligt utbud av programKan användas utan AppTvå separata motorer med viskningsläge (whisper mode)Förinställda program kan redigeras22 vibrationsstyrkorUppladdningsbart Li-Ion batteriMagnetisk USB-laddare ingårVattentät (IPX7)Storlek: Längd: 18 cm Bredd: 4,6 cm Höjd: 5,8 cmVikt: 155 gram

Jämförpris 649:-/ST

EAN: 04061504003108

Använd Dual Pleasure tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare upplevelse. För att bevara silikonets lena yta undvik att använda silikonbaserade glidmedel. Rengöring: Efter användning skölj av med ljummet vatten och rengör därefter med mild tvål och vatten, skaka av överflödigt vatten och låt lufttorka. Klart! Lättare än så blir det inte. Förvaring: Ta hand om dina sexleksaker så håller de längre. Förvara i en dammfri, torr och sval plats.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar