Q+A Zinc PCA Daily Moisturiser

Återfuktande ansiktskräm 75 ml

Pris online127 krI apotek: 139 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Zinc PCA Daily Moisturizer från Q+A är en återfuktande ansiktskräm med zinc och niacinamid. Krämen är utformad för fet och aknebenägen hud och tillföra nödvändig fukt. I tillägg till att minska porer och lugna orenheter, ger den huden antioksidanter för att hålla huden fräsch och klar.


Nyckelingredienser: Zink PCA: Zink PCA är en ingrediens som är perfekt för de med fet hy. Denna saltbaserade förening hjälper till att kontrollera och balansera oljenivån i huden samtidigt som den minskar porerna och verkar lugnande på röd hud. Niacinamide: En ingrediens med många talanger! Även känd som B3, som är viktig i hudvårdsrutinen om man kämpar med ojämn hudton. Den avlägsnar orenheter, har anti-rynk och anti-inflammatoriska egenskaper som hjälper till att jämna ut hudtonen och minska porerna. Ginseng: Ginseng har i historien varit älskat för anti-age och ljusgörande egenskaper, och är fantastiskt för allsidig hudhelse! En ingrediens rik på vitaminer, mineraler och antioxidanter, som ger huden en frisk, klar hudton.


Zinc PCA Daily Moisturiser passar torr, fet, stressad, normal och kombinationshy.97.5 % naturliga ingredienser. Vegansk. Utan parfym.

Jämförpris 1,85 kr/ML

EAN: 05060486262236

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar