Pureness NAC Complex

Kapslar, 60 st

269:-

Ord. butikspris 279:-

Fri frakt
Finns i webblager.
Fler produkter från PurenessAktuella erbjudanden

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Näringsvärde per 1 kapsel Mängd DRI % N-acetyl-L-cystein 300 mg R-liponsyra 30 mg Selen 25 µg 45,5 % Molybden 25 µg 50 %

NAC Complex är ett kosttillskott framtaget för att hjälpa din uthållighet när du håller ett högt tempo i vardagen, eller om du tränar hårt. Vi har kombinerat N-acetyl-L-cystein (NAC) med R-liponsyra, mineralet selen och molybden. NAC hjälper i kroppens egen produktion av glutation, en kraftfull antioxidant som är svår att få till sig via kost. Glutation skyddar kroppen från inflammation. Hälsosamma nivåer av glutation hjälper vår hjärnfunktion och kognition, medan låga nivåer kan sätta immunförsvaret ur spel. Molybden förekommer naturligt i spannmål, baljväxter, nötter, inälvsmat, mjölkprodukter och ägg. Den hjälper till för ämnesomsättningen av vissa aminosyror. Selen spelar en viktig roll i immunförsvaret, är en byggsten för hår och naglar, samt skyddar kroppens celler från oxidativ stress. NAC Complex är fritt från mjölk och laktos, och är glutenfritt och veganskt. Vi undviker alltid onödiga tillsattsämnen i våra produkter för att bibehålla högsta möjliga kvalitet och näringsinnehåll. NAC Complex är inget undantag! Kombinera gärna med vårt C-vitamin för största möjliga upptag i kroppen.

Jämförpris 4:65/ST

EAN: 07350116311075

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar