MOVO Nypon

Kapslar 190 st

Pris online219 krI apotek: 327 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

MOVO innehåller de välkända nyponen från Hyben Vital i Danmark. Torkningsprocessen för nyponen är patenterad, och MOVO innehåller nypon som hjälper till att bibehålla ledernas rörlighet. Nyponen i MOVO har ett naturligt innehåll av antioxidanten C-vitamin som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. C-vitamin bidrar även till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.

MOVO Kapslar är ett kosttillskott med nyponpulver som innehåller de välkända nyponen från Hyben Vital i Danmark. Nyponen i MOVO är torkade via en patenterad och skonsam torkningsprocess som bevarar nyponens positiva egenskaper. MOVO är gjort av hela nyponfrukten, dvs skal, kött och kärnor. Nypon hjälper till att bibehålla ledernas rörlighet. Nyponen i MOVO Kapslar har ett naturligt innehåll av C-vitamin. C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning, som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion.

Jämförpris 1,42 kr/ST

EAN: 07394098085883

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar