Minoxidil Orifarm Forte 50 mg/ml

Minoxidil, kutan lösning, 3 x 60 ml

Pris online399 krI apotek: 499,70 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Receptfritt läkemedel. Läs alltid bipacksedeln innan användning.

Minoxidil Orifarm Forte, kutan lösning 3 x 60 ml, är ett receptfritt läkemedel som används för att stimulera hårväxten och minskar ärftligt håravfall. Lösningen, som innehåller det aktiva ämnet minoxidil, arbetar för att stimulera hårväxt och minska framtida håravfall. För bästa effekt  rekommenderas det att du använder produkten två gånger dagligen och att behandlingen används i ett tidigt stadie, när håravfallet ännu inte är så utbrett. Hos cirka fyra av fem män bromsas håravfallet upp och många som använder Minoxidil Orifarm Forte får någon form av håråterväxt.

Det är bra att komma ihåg att hårväxt är en långsam process och det kan ta mellan två till åtta månader innan effekten av behandlingen syns. Vid positiva resultat är det viktigt att fortsätta användningen regelbundet för att hålla igång och bibehålla den nya hårväxten. Om du skulle sluta använda läkemedlet, kan effekten avta och håret börja tunnas ut igen efter tre till fyra månader. Tala med en läkare om symtomen försämras eller inte förbättras inom åtta månader.

Minoxidil Orifarm Forte är lämpligt för män över 18 år. Kom ihåg att alltid läsa bipacksedeln noggrant innan användning. Om du är osäker rådfråga läkare eller apotekspersonal.

Jämförpris 8328,33 kr/L

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 399 kr

EAN: 7046261797191

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar