Medela Solo Elektrisk Enkel-Bröstpump

Bröstpump, 1 st

1907:-

Ord. butikspris 1999:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från MedelaAktuella erbjudanden

Solo™, den lättanvända pumpen för tillfällig eller daglig pumpning. Den har bara några få delar som gör det enkelt att rengöra och montera. Med sitt intuitiva 4-knappsgränssnitt och 9 förprogrammerade inställningar är denna elektriska bröstpump för enkelpumpning extremt lätt att använda.Pumpa var du än är, även om inget eluttag är tillgängligt. Med USB-typ C-kontakten på Solo™ elektrisk bröstpump laddas det inbyggda uppladdningsbara batteriet snabbare jämfört med mikro-USB-port och håller i upp till sex pumpsessioner när det är fulladdat.Medelas 2-Phase Expression®-teknik efterliknar barnets naturliga sugmönster – snabbt för att stimulera mjölkflödet, sedan långsammare för att få optimalt mjölkflöde.I storleksguiden på www.medela.se/storleksguide hjälper vi dig hitta rätt storlek om den medföljande storleken av PersonalFit Flex (24 mm) inte passar. Valet av brösttrattsstorlek är avgörande för lyckad pumpning.

Jämförpris 1999:-/ST

EAN: 07612367075220

1 st. Motorenhet, 1 st. PersonalFit Flex brösttratt 24 mm, 1 st. Anslutningsdel, 1 st. Bröstmjölksflaska 150 ml, 1 st. Lock, 1 st. Flaskstativ, 1 st. Slang, 1 st. USB-laddningskabel, 1 st. USB-strömadapter, 1 st. Bruksanvisning.

För tillfällig eller daglig pumpning Solo bröstpump är en elektrisk bröstpump som är avsedd att användas av ammande kvinnor för att pumpa ur och samla upp bröstmjölk. Solo bröstpump är avsedd för endast en användare.