MENY

Leveranssätt

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till. Här hittar du information om alla leveranssätt från Kronans Apotek. 

postnordlogga.jpg

Till brevlåda

Din beställning skickas till din brevlåda. Det brukar ta 1-3 vardagar. Du ser leveranstiden när du gör din beställning. Om paketet inte skulle få plats i brevlådan skickas det istället till närmaste postombud och du får en avisering när det är framme. 

postnordlogga.jpg

Till ombud

Din beställning skickas till ditt närmaste ombud eller det ombud du väljer. Det brukar ta 1-3 vardagar. Du ser leveranstiden när du gör din beställning. Du får en avisering när paketet är framme. Aviseringen skickas via sms om du har uppgett ett mobiltelefonnummer, annars får du det per brev. Hämta inom 14 dagar. Kom ihåg att ta med legitimation vid upphämtningen.

Kronans-logga.jpg

Till Kronans Apotek

Din beställning hämtas ut på ditt valda Kronans Apotek. Du får ett SMS inom 1-2 vardagar när paketet är klart att hämtas. Miljöeffektivt alternativ, eftersom varorna skickas med apotekets egna varutransport.

Bestlogga.jpg

Till dörren

Din beställning skickas med Best Hemleverans direkt till din dörr. Ett SMS skickas när paketet är på väg. 

Leveransen skickas med budet Best Transport och kommer till angiven adress på den tiden som du väljer vid din beställning. Leveranserna sker kvällstid mellan klockan 18.00 och 22.00. Om du begär att paketet ska lämnas utanför din dörr är du själv ansvarig för det efter att chauffören har lämnat det. Hemleverans med Best är tillgänglig för ungefär 70% av Sveriges befolkning. Leveransen är 100% klimatkompenserad.

instabox-logo2.jpg

Till Instabox paketskåp

Din beställning skickas med Instabox Express och levereras till det paketskåp du väljer. Det brukar ta högst 2 vardagar. Du ser leveranstiden när du gör din beställning.

När paketet är framme får du ett SMS med pin-kod och en länk till en spårningssida med adress, öppettider och self service-funktioner. Hämta ditt paket inom 3 dagar. Om ditt paket skulle vara för stort för att få plats i paketskåpet får du det istället med hemleverans. Om du inte hämtar ut paketet efter 4 dagar behöver du boka en ny utkörning till ett paketskåp utan extra kostnad via Instabox. Om ingen ny utkörning har bokats inom 12 dagar returneras paketet. 

Leverans till Instabox paketskåp finns tillgängligt i Göteborg och Stockholm sju dagar i veckan. Kom ihåg att skydda tillgången till din e-post och sms, eftersom du med hjälp av pin-koden som skickas dit kan hämta ut leveransen.