KÄLLA For Immune Health Family Edition

Gaser & matsmältningsbesvär 90 st

Pris online699 krI apotek: 699 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Familjens immunförsvar

Den ultimata probiotikan i förkylningstider! Med den här familjevarianten av FOR IMMUNE HEALTH kan ni stärka hela familjens naturliga försvar och immunitet. De probiotiska bakterierna i detta välgörande pulver har vid upprepade tester visat sig minska frekvensen, längden och svårighetsgraden vid förkylning.

Genom att ge tarmen ett regelbundet tillskott med goda bakterier i form av probiotika stärks kroppens immunförsvar. KÄLLA FOR IMMUNE HEALTH bidrar till ett hälsosamt immunförsvar genom två noggrant framforskade bakteriestammar som berikats med D vitamin, B12 och folsyra. Med detta bekväma familjepack kan hela familjen stärka sitt immunförsvar, varje dag.

Pulvret smakar inget och är lätt att tillsätta i mat och dryck. Lämpligt för barn över 1 år. Vi rekommenderar 1 dos per dag. En påse innehåller 90-dagarsdoser.

Ett bra val för veganer.

VARFÖR DEN FUNGERAR
1 MILJARD CFU

L. PLANTARUM DSM 15312 & L. PARACASEI DSM 13434
Innehåller två noggrant undersökta probiotiska stammar som har publicerade data från kliniska tester med både vuxna och barn i förskoleåldern.
BERIKAD MED 3 VITAMINER

SOM STÖTTAR IMMUNITET
En källa till vitamin D3, B12 och folsyra, som alla stödjer ditt naturliga immunförsvar.
100 % SMAKFRI

LÄTT ATT FÖRTÄRA
Detta pulver är 100 % smaklöst och enkelt att lägga till vid frukosten. Blanda väl med yoghurt, flingor, gröt eller smoothies.

Jämförpris 7,77 kr/ST

EAN: 07350130730173

Populärt just nu

Nyhet

Decubal Hydrating Body Spray 200 ml

200 ml

Pris online149 kr

Våra egna vardagshjältar