HEEY! Vitamin D3/K2 + Superfruits

Kapslar 90 ST

Pris online279 krI apotek: 279 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

100% veganskt vitamin D3 och K2 med en kraftfull blandning av superbär.

Heey! Vitamin D3+K2 är en noggrant utformad kombination som arbetar hand i hand för att stärka din hälsa. Denna 100% veganska formula är skapad för att maximera fördelarna med både vitamin D3 och K2, en unik kombination av högkvalitativa, veganska vitaminer och näringsrika superbär. vilket ger en kraftfull boost för ditt immunsystem och stödjer en stark benstruktur.

Veganskt Vitamin D3 från Lav
Vårt Vitamin D3 är hämtat från lav, en hållbar och vegansk källa, vilket gör det till ett idealiskt alternativ för alla som följer en växtbaserad kost. Vitamin D3 är avgörande för immunsystemets funktion och spelar en viktig roll i att upprätthålla starka ben och tänder.

Vitamin K2 för optimal hälsa
Vitamin K2 i form av Menakinon-7 kompletterar D3 genom att bidra till normal blodkoagulation och bibehålla benstyrkan. Denna kombination säkerställer att kalcium transporteras effektivt till där din kropp mest behöver det.

Superbär för en antioxidativ boost
Vår formula är berikad med ett urval av kraftfulla superbär: blåbär, granatäpple, açaí och gojibär. Dessa bär är kända för sina antioxidativa egenskaper, vilket bidrar till att bekämpa fria radikaler och främja en hälsosam hud.

Med Heey! Vitamin D3+K2 får du en kraftfull kombination av väsentliga vitaminer och antioxidanter. Det är en enkel och effektiv lösning för att stärka din dagliga hälsorutin, särskilt utformad för att möta behoven hos personer som följer en växtbaserad kost.

Jämförpris 3,10 kr/ST

EAN: 07350143100208

Populärt just nu

Bronza Glow Drops

30 ML

Pris online369 kr

Våra egna vardagshjältar