25%

HEEY! Multivitamin + Superfruits

Kapslar 90 ST

Kampanjpris

Online:209,25 krGäller t.o.m. 5 mars
Ord. pris online: 279 kr
Pris i apotek: 279 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

100% Veganskt Multivitamintillskott toppat med näringsrik Superfruit Blend!

Heey! Vegan Vitamins är mer än bara ett vanligt multivitamintillskott - det är din nyckel till en hälsosam och balanserad livsstil. I en värld där våra livsmedel tappar i näringsvärde på grund av jordens försämrade kvalitet, odlingsmetoder och hanteringen av maten, är det viktigt att komplettera din kost med essentiella vitaminer och näringsämnen.

Heey! Vegan Vitamins ger dig en kraftfull blandning av 13 viktiga vitaminer och en näringsrik superfruit mix (Red Blend), med svartpepparextrakt för förbättrat upptag. Tillsammans med biotin ger detta tillskott dig en omfattande näringsboost för din dagliga välmående.

Viktiga vitaminer och extrakt
Vårt multivitamintillskott innehåller viktiga vitaminer som A, C och D, vilka stödjer immunsystemets normala funktion och bibehåller en hälsosam hud. Dessutom hjälper vitamin B6, niacin, C och folsyra till att minska trötthet och utmattning, medan tiamin (B1), B6, B12 och folsyra stödjer normal psykologisk funktion. Vi har inkluderat svartpepparextrakt för förbättrat upptag av dessa värdefulla vitaminer.

Kraftfulla antioxidanter till kroppens försvar
En näringsrik superfruit mix (Red blend) med ingredienser som rödbetsjuicepulver, inulin, tranbärjuicepulver och blåbärspulver bildar ett naturligt kraftpaket, fullt av antioxidanter, som kan stödja kroppens naturliga försvar mot skadliga fria radikaler.

Heey! Vegan Vitamins är en enkel och bekväm lösning för att säkerställa att din kropp får i sig viktiga vitaminer varje dag. Vår veganska formula gör det till ett medvetet val för din hälsa och välmående. Perfekt i kombination med Heey! Vegan Minerals för att säkerställa ett komplett intag av vitaminer och mineraler för din kropp.

Jämförpris 3,10 kr/ST

EAN: 07350143100178

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar

Kronans Apotek Paddelborste

Hårborste 1 st

Pris online45 kr