25%

HEEY! Multimineral + Greens

Kapslar 90 ST

Kampanjpris

Online:134,25 krGäller t.o.m. 5 mars
Ord. pris online: 179 kr
Pris i apotek: 179 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

100% Veganskt Mineraltillskott toppat med näringsrik Green Blend!
Heey! Vegan Multimineral är det perfekta tillskottet för en hälsosam livsstil. Denna veganvänliga produkt ger dig viktiga mineraler för att främja ditt välmående. Heey! Vegan Minerals innehåller även en näringsrik Green Blend (spirulina, broccolipulver och vetegräspulver) för extra energi.

I dagens värld, där näringsvärden i maten ofta försämras, är det viktigt att se till att vi får alla de viktiga mineralerna som vår kropp behöver för att fungera optimalt. Vår unika formula innehåller en rad mineraler, inklusive magnesium, som stöder många viktiga biologiska processer. Magnesium är känt för att stödja musklerna, nervsystemet och hjärtat samt främja en allmän känsla av välbefinnande.

Viktiga mineraler toppat med Green Blend!
Heey! Vegan Minerals innehåller viktiga mineraler som kalcium, järn, zink, koppar, krom, jod, mangan, molybden, kalium, selen och bor. Dessa mineraler har olika funktioner i kroppen och är avgörande för ditt välmående.

För att göra detta tillskott ännu mer kraftfullt har vi inkluderat vår Green Blend med ingredienser som spirulina, broccolipulver och vetegräs. Denna naturliga blandning är full av näringsämnen och antioxidanter som kan boosta din energinivå och ditt allmänna välmående.

Produkt: Multimineral + Greens
100% Veganskt Mineraltillskott toppat med näringsrik Green Blend!

Säkerställ att du får alla de viktiga mineralerna din kropp behöver med Heey! Vegan Minerals. Vårt tillskott är 100% veganskt vilket gör det till ett medvetet val för både din hälsa och planeten. Heey! Vegan Minerals är en enkel lösning för att säkerställa att din kropp får i sig viktiga mineraler för en hälsosam livsstil, varje dag. Perfekt i kombination med Heey! Vegan Vitamins för att säkerställa ett komplett intag av vitaminer och mineraler för din kropp.

Jämförpris 1,99 kr/ST

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 179 kr

EAN: 07350143100161

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar

Kronans Apotek Paddelborste

Hårborste 1 st

Pris online45 kr