Epitact Comfortact Plus L

Trampdynekuddar, 1 par

30%

265:30

Kampanj

Gäller t.o.m. 31 december

Ord. butikspris 379:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter inom kampanjen
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

COMFORTACT™ PLUS -kuddarna skyddar trampdynan genom att minska trycket och lindra smärta. Det mycket behagliga, ergonomiska bandet formas efter stortåns naturliga böjning, vilket minskar risken för irritation mellan tårna. Delen tillverkad av EPITHELIUM 26® -silikongelé känns som kulor i plantarområdet. Den har utvecklats för att formas på ett behagligt sätt runt trampdynan och fördela trycket. Tack vare den unika utformningen och materialets jämna flexibilitet är trycket som riktas mot foten optimalt. Kuddarna är tunna, vilket gör att det är möjligt att använda smala skor och gå på ett stabilt sätt. De dubbla skyddskuddarna finns i storlekarna S, M och L. Säljs parvis. Denna produkt är en medicinsk utrustning.)

Jämförpris 11313:43/KG

EAN: 03660396015971

Kategorier:

KONTRAINDIKATIONER: Får inte användas på skadad hud. Om du har artärinflammation, diabetes, polyneurit, neuropati eller sår i nedre extremiteterna ska du be en läkare eller fotterapeut om råd och observera fotens skick när skyddet används. SKÖTSELANVISNINGAR: Maskintvättbar i den medföljande tvättpåsen. SAMMANSÄTTNING: 84 % silikon, 16 % polyamid-elastantextil De använda materialen har godkänts i alla myndighetstester för material som kommer i kontakt med huden vilka definieras i ISO standarden 10993-1. Om produkten förorsakar problem ska du genast sluta att använda produkten och informera MILLET Innovation. Millet Innovation är inte ansvarigt om produkten används i strid med tillverkarens rekommendationer. Referensspråket är franska. Ursprunglig CE-märkning: 2020.

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar